Резултати

еНаука >  Резултати >  Antimicrobial Properties, Cytotoxic Effects, and Fatty Acids Composition of Vegetable Oils from Purslane, Linseed, Luffa, and Pumpkin Seeds.
Назив: Antimicrobial Properties, Cytotoxic Effects, and Fatty Acids Composition of Vegetable Oils from Purslane, Linseed, Luffa, and Pumpkin Seeds.
Аутори: Petropoulos, Spyridon A.; Fernandes, Ângela; Calhelha, Ricardo C; Rouphael, Youssef; Petrović, Jovana  ; Soković, Marina  ; Ferreira, Isabel C.F.R.; Barros, Lillian
Година: 2021
Публикација: Applied Sciences
ISSN: 2076-3417 Applied Sciences-Basel Претражи идентификатор
Издавач: Basel: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 11 br. 12 str. 5738-5738
DOI: 10.3390/app11125738
WoS-ID: 000666017200001
Scopus-ID: 2-s2.0-85109078380
URI: https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/4263
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/465139
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200007 (Univerzitet u Beogradu, Institut za biološka istraživanja 'Siniša Stanković') (RS-200007)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

21
SCOPUSTM
5
OpenCitations
16
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца