Резултати

еНаука >  Резултати >  Towards the Optimization of Microwave-Assisted Extraction and the Assessment of Chemical Profile, Antioxidant and Antimicrobial Activity of Wine Lees Extracts.
Назив: Towards the Optimization of Microwave-Assisted Extraction and the Assessment of Chemical Profile, Antioxidant and Antimicrobial Activity of Wine Lees Extracts.
Аутори: Tagkouli, Dimitra; Tsiaka, Thalia; Kritsi, Eftichia; Soković, Marina  ; Sinanoglou, Vassilia J.; Lantzouraki, Dimitra Z.; Zoumpoulakis, Panagiotis
Година: 2022
Публикација: Molecules (Basel, Switzerland)
ISSN: 1420-3049 Molecules Претражи идентификатор
Издавач: Basel: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 27 br. 7 str. 2189-2189
DOI: 10.3390/molecules27072189
WoS-ID: 000780675900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85127846695
PMID: 35408586
URI: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/35408586
http://www.pubmedcentral.nih.gov/articlerender.fcgi?artid=PMC9000764
http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/4951
https://www.mdpi.com/1420-3049/27/7/2189
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/465286
URL: https://www.mdpi.com/1420-3049/27/7/2189
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/35408586
http://www.pubmedcentral.nih.gov/articlerender.fcgi?artid=PMC9000764
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

15
SCOPUSTM
9
PubMed CentralTM
2
OpenCitations
15
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца