Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimisation of Ocimum basilicum l. extraction process considering its antioxidant properties
Назив: Optimisation of Ocimum basilicum l. extraction process considering its antioxidant properties
Аутори: Vidović, Senka  ; Žika Lepojević; Stela Jokić; Đokić Danijela
Година: 2011
Публикација: 11th FENS European Nutrition Conference
ISSN: 0250-6807 Annals of Nutrition and Metabolism Претражи идентификатор
Издавач: Federation of European Nutrition Societies, Španija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 58 str. 31-31
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/466184
URL: http://www.fensmadrid2011.com/index.php http://www.karger.com/ANM
http://www.fensnutrition.eu/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.