Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimisation of Ocimum basilicum l. extraction process considering its antioxidant properties
Назив: | Optimisation of Ocimum basilicum l. extraction process considering its antioxidant properties | Аутори: | Vidović, Senka ; Žika Lepojević; Stela Jokić; Đokić Danijela | Година: | 2011 | Публикација: | 11th FENS European Nutrition Conference | ISSN: | 0250-6807 Annals of Nutrition and Metabolism Претражи идентификатор | Издавач: | Federation of European Nutrition Societies, Španija | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 58 str. 31-31 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/466184 | URL: | http://www.fensmadrid2011.com/index.php http://www.karger.com/ANM http://www.fensnutrition.eu/ |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.