Резултати

еНаука >  Резултати >  Physical-chemical characteristics and oxidative stability of oil obtained from lyophilized raspberry seed
Назив: Physical-chemical characteristics and oxidative stability of oil obtained from lyophilized raspberry seed
Аутори: Sucurovic, Aleksandra; Vukelic, Nikola; Ignjatovic, Ljubisa  ; Brčeski, Ilija  ; Jovanović, Dušan
Година: 2009
Публикација: European Journal of Lipid Science and Technology
ISSN: 1438-7697 European Journal of Lipid Science and Technology Претражи идентификатор
Издавач: Wiley-V C H Verlag Gmbh, Weinheim
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 111 br. 11 str. 1133-1141
DOI: 10.1002/ejlt.200900022
WoS-ID: 000272474400010
Scopus-ID: 2-s2.0-76749140417
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/467287
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1036
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1024091829#izum.si
https://dspace.ffh.bg.ac.rs/handle/123456789/1268
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

16
SCOPUSTM
13
OpenCitations
13
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.