Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of the fatty acids unsaturation degree on the rancidity of blended vegetable oils
| Назив: | Influence of the fatty acids unsaturation degree on the rancidity of blended vegetable oils | Аутори: | Romanić, Ranko |
Година: | 2021 | Публикација: | Proceedings / VII International Congress Engineering, Enviroment and Materials in Processing Industry EEM2021, Jahorina, March 17-19, 2021 | Издавач: | East Sarajevo: University of East Sarajevo, Faculty of Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99955-81-40-4 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 162-167 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/467745 | URL: | https://eem.tfzv.ues.rs.ba/index.php/proceedings/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.