Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of the fatty acids unsaturation degree on the rancidity of blended vegetable oils
Назив: Influence of the fatty acids unsaturation degree on the rancidity of blended vegetable oils
Аутори: Romanić, Ranko  ; Lužaić, Tanja  ; Kravić, Snežana  ; Radić, Bojana  ; Stojkov, Viktor  
Година: 2021
Публикација: Proceedings / VII International Congress Engineering, Enviroment and Materials in Processing Industry EEM2021, Jahorina, March 17-19, 2021
Издавач: East Sarajevo: University of East Sarajevo, Faculty of Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-40-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 162-167
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/467745
URL: https://eem.tfzv.ues.rs.ba/index.php/proceedings/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.