Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization of bread enriched with wholegrain buckwheat flour
Назив: Characterization of bread enriched with wholegrain buckwheat flour
Аутори: Jambrec, Dubravka  ; Jovanov, Pavle  ; Nedeljković, Nataša  ; Milovanović, Ivan  ; Šimurina, Olivera  ; Pestorić, Mladenka  ; Mišan, Aleksandra  ; Sakač, Marijana  ; Mandić, Anamarija  ; Šarić, Bojana  
Година: 2014
Публикација: 3th International Conference on food digestion
Издавач: COST Action FA1005 Infogest, Holandija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 96-96
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/468394
URL: https://colloque6.inra.fr/cost_infogest_icfd2014
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.