Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj vrste namenske masti i koncentracije emulgatora na kvalitet masnog punjenja
Назив: Uticaj vrste namenske masti i koncentracije emulgatora na kvalitet masnog punjenja
The influence of type of fat and concentration of emulsifier on the quality of fat filling
Аутори: Petrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Nikolić, Ivana  ; Jurić, Jelena; Zarić, Danica  
Година: 2020
Публикација: Zbornik radova - Proceedings / 61. savetovanje "Proizvodnja i prerada uljarica" sa međunarodnim učešćem - 61st Conference "Production and Processing of Oilseeds" with international participation, Herceg Novi, 12-17. jul 2020.
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO "Industrijsko bilje"
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-113-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 143-149
VBS COBISS: 31608585
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/469132
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/31608585#izum.si
Извор метаподатака: Migracija
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.