Резултати
еНаука >
Резултати >
Indigenous and non-indigenous pathogens in fish meat: the importance for human health
Назив: | Indigenous and non-indigenous pathogens in fish meat: the importance for human health | Аутори: | Ljubojević, Dragana ; Milanov, Dubravka ; Radosavljević, Vladimir ; Pelić, Miloš ; Novakov, Nikolina ; Kartalović, Brankica ; Ćirković, Miroslav | Година: | 2016 | Публикација: | Proceedings of III International Congress “Food Technology, Quality and Safety” | Издавач: | Novi Sad : Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор | Колација: | str. 592-595 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/469231 | URL: | https://foodtech.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Food_Kongres_NO_ISP.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.