Резултати

еНаука >  Резултати >  Indigenous and non-indigenous pathogens in fish meat: the importance for human health
Назив: Indigenous and non-indigenous pathogens in fish meat: the importance for human health
Аутори: Ljubojević, Dragana  ; Milanov, Dubravka  ; Radosavljević, Vladimir  ; Pelić, Miloš  ; Novakov, Nikolina  ; Kartalović, Brankica  ; Ćirković, Miroslav 
Година: 2016
Публикација: Proceedings of III International Congress “Food Technology, Quality and Safety”
Издавач: Novi Sad : Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 592-595
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/469231
URL: https://foodtech.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Food_Kongres_NO_ISP.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.