Резултати

еНаука >  Резултати >  Dietary influence of garlic, black pepper and chili pepper on broiler meat cholesterol content and lipid oxidation
Назив: Dietary influence of garlic, black pepper and chili pepper on broiler meat cholesterol content and lipid oxidation
Аутори: Puvača, Nikola  ; Kostadinović, Ljiljana ; Džinić, Natalija ; N. Nikolova; Đuragić, Olivera  ; Ljubojević, Dragana  ; D. Lukač; Popović, Sanja  
Година: 2016
Публикација: Proceedings of XVII International Symposium „Feed Technology“
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Bulevar cara Lazara 1, Novi Sad, Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-051-03 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 165-169
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/469406
URL: http://foodtech2016.uns.ac.rs/uploads/images/docs/FEED_Kongres_ISP.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.