Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Dietary influence of garlic, black pepper and chili pepper on broiler meat cholesterol content and lipid oxidation
Naziv: Dietary influence of garlic, black pepper and chili pepper on broiler meat cholesterol content and lipid oxidation
Autori: Puvača, Nikola  ; Kostadinović, Ljiljana ; Džinić, Natalija ; N. Nikolova; Đuragić, Olivera  ; Ljubojević, Dragana  ; D. Lukač; Popović, Sanja  
Godina: 2016
Publikacija: Proceedings of XVII International Symposium „Feed Technology“
Izdavač: Univerzitet u Novom Sadu, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Bulevar cara Lazara 1, Novi Sad, Novi Sad, Srbija
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7994-051-03 ИСБН није валидан Pretraži identifikator
Kolacija: str. 165-169
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/469406
URL: http://foodtech2016.uns.ac.rs/uploads/images/docs/FEED_Kongres_ISP.pdf
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.