Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of encapsulated autochtonous potential probiotic bacteria Lactobacillus paracasei 08 on the characteristic of the soft goat cheese
Назив: Effect of encapsulated autochtonous potential probiotic bacteria Lactobacillus paracasei 08 on the characteristic of the soft goat cheese
Аутори: Radulović, Zorica  ; Miočinović, Jelena B.  ; Mirković, Nemanja  ; Petrušić, Milica  ; Petrović, Tanja  ; Bogovič-Matijašić Bojana; Nedović, Viktor  
Година: 2012
Публикација: Proceedings of the 6th Central European Congress on Food
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Bul. cara Lazara 1. 21000 Novi Sad, Serbia, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 1029-1034
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/469434
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.