Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of encapsulated autochtonous potential probiotic bacteria Lactobacillus paracasei 08 on the characteristic of the soft goat cheese
Назив: | Effect of encapsulated autochtonous potential probiotic bacteria Lactobacillus paracasei 08 on the characteristic of the soft goat cheese | Аутори: | Radulović, Zorica ; Miočinović, Jelena B. ; Mirković, Nemanja ; Petrušić, Milica ; Petrović, Tanja ; Bogovič-Matijašić Bojana; Nedović, Viktor | Година: | 2012 | Публикација: | Proceedings of the 6th Central European Congress on Food | Издавач: | University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Bul. cara Lazara 1. 21000 Novi Sad, Serbia, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 1029-1034 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/469434 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.