Резултати

еНаука >  Резултати >  Draying kinetics of Petrovská klobasá ripened in traditional and industrial conditions
Назив: Draying kinetics of Petrovská klobasá ripened in traditional and industrial conditions
Аутори: Ikonić, Predrag  ; Petrović, Ljiljana; Tasić, Tatjana  ; Jokanović, Marija  ; Savatić, Snežana  ; Džinić, Natalija ; Ikonić, Bojana  
Година: 2010
Публикација: 2nd Workshop ''Feed-to-Food'' – XII International Meat Technology Symposium “NODA 2010”, “Meat- technology, quality and safety“
Издавач: Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-018-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 107-116
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/469756
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.