Резултати
еНаука >
Резултати >
Draying kinetics of Petrovská klobasá ripened in traditional and industrial conditions
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Draying kinetics of Petrovská klobasá ripened in traditional and industrial conditions | Аутори: | Ikonić, Predrag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | 2nd Workshop ''Feed-to-Food'' – XII International Meat Technology Symposium “NODA 2010”, “Meat- technology, quality and safety“ | Издавач: | Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-018-6![]() ![]() |
Колација: | str. 107-116 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/469756 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.