Резултати

еНаука >  Резултати >  Berry fruit wines-phenolic compounds and antioxidant properties
Назив: Berry fruit wines-phenolic compounds and antioxidant properties
Аутори: Čakar, Uroš D.  ; Živković, Marijana B.  ; Petrović, Aleksandar V.  ; Vajs, Vlatka E. ; Đorđević, Brižita I.  
Година: 2017
Публикација: 3rd Scientific Workshop, Omics breakthroughs in the health effects of plant food bioactive
Издавач: Thessaloniki, Greece
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/469943
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.