Резултати

еНаука >  Резултати >  Bioactive compounds of the wild edible mushroom Laetiporus sulphureus (Bull.) Murrill. Antioxidant, antifungal and antibacterial properties
Назив: Bioactive compounds of the wild edible mushroom Laetiporus sulphureus (Bull.) Murrill. Antioxidant, antifungal and antibacterial properties
Аутори: Jovana Petrović  ; Glamočlija, Jasmina M.  ; Ćirić, Ana D.  ; Zoumpoulakis, Panagiotis; Proestos, Charalampos; Soković, Marina D.  
Уредници: Soković, Marina  ; Tešić, Živoslav
Година: 2018
Публикација: Unifood conference: Programme & Book of Abstracts; 2018 Oct 5-6; Belgrade, Serbia
Издавач: Belgrade: University of Belgrade
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7522-060-2 Претражи идентификатор
Колација: br. BKH14 / FQS14 str. 14
VBS COBISS 282552076
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/469981
http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/6376
URL: https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/6376
Пројекат: Карактеризација и примена метаболита гљива и утврђивање потенцијала нових биофунгицида
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.