Резултати
еНаука >
Резултати >
Bioactive compounds of the wild edible mushroom Laetiporus sulphureus (Bull.) Murrill. Antioxidant, antifungal and antibacterial properties

Назив: | Bioactive compounds of the wild edible mushroom Laetiporus sulphureus (Bull.) Murrill. Antioxidant, antifungal and antibacterial properties | Аутори: | Jovana Petrović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Уредници: | Soković, Marina ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Unifood conference: Programme & Book of Abstracts; 2018 Oct 5-6; Belgrade, Serbia | Издавач: | Belgrade: University of Belgrade | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7522-060-2![]() ![]() |
Колација: | br. BKH14 / FQS14 str. 14 | VBS COBISS ![]() | 282552076 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/469981 http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/6376 |
URL: | https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/6376 | Пројекат: | Карактеризација и примена метаболита гљива и утврђивање потенцијала нових биофунгицида | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.