Резултати

еНаука >  Резултати >  Primena sojeva bakterija mlečne kiseline u kombuha fermentaciji
Назив: Primena sojeva bakterija mlečne kiseline u kombuha fermentaciji
Application of lactic acid bacteria in kombucha fermentation
Аутори: Velićanski, Aleksandra  ; Cvetković, Dragoljub  ; Markov, Siniša  ; Urošev, Jovana; Pavlić, Branimir  
Година: 2010
Публикација: Prehrambena industrija: časopis za proizvodnju, tehnologiju, bioinženjerstvo i marketing - Food industry / Mleko i mlečni proizvodi - Milk and dairy products
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор
Издавач: Beograd: Savez Hemijskih Inženjera Srbije (SHI)
Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 21 br. 1-2 str. 69-75
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/470569
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.