Резултати

еНаука >  Резултати >  Cyclic Voltammetric Determination of Antioxidant Capacity of Cocoa Powder, Dark Chocolate and Milk Chocolate Samples: Correlation with Spectrophotometric Assays and Individual Phenolic Compounds
Назив: Cyclic Voltammetric Determination of Antioxidant Capacity of Cocoa Powder, Dark Chocolate and Milk Chocolate Samples: Correlation with Spectrophotometric Assays and Individual Phenolic Compounds
Аутори: Brcanovic, Jelena M.; Pavlovic, Aleksandra N.  ; Mitic, Snezana S.; Stojanovic, Gordana S.  ; Manojlović, Dragan D.  ; Kalicanin, Biljana M.; Veljkovic, Jovana N.
Година: 2013
Публикација: Food Technology and Biotechnology
ISSN: 1330-9862 Food Technology and Biotechnology Претражи идентификатор
Издавач: Faculty Food Technology Biotechnology, Zagreb
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 51 br. 4 str. 460-470
WoS-ID: 000329768300004
Scopus-ID: 2-s2.0-84893405857
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1483
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/471619
Пројекат: Prirodni proizvodi biljaka i lišajeva: izolovanje, identifikacija, biološka aktivnost i primena (RS-172047)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

20
SCOPUSTM
16
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца