Резултати
еНаука >
Резултати >
Cyclic Voltammetric Determination of Antioxidant Capacity of Cocoa Powder, Dark Chocolate and Milk Chocolate Samples: Correlation with Spectrophotometric Assays and Individual Phenolic Compounds
Назив: | Cyclic Voltammetric Determination of Antioxidant Capacity of Cocoa Powder, Dark Chocolate and Milk Chocolate Samples: Correlation with Spectrophotometric Assays and Individual Phenolic Compounds | Аутори: | Brcanovic, Jelena M.; Pavlovic, Aleksandra N. ; Mitic, Snezana S.; Stojanovic, Gordana S. ; Manojlović, Dragan D. ; Kalicanin, Biljana M.; Veljkovic, Jovana N. | Година: | 2013 | Публикација: | Food Technology and Biotechnology | ISSN: | 1330-9862 Food Technology and Biotechnology Претражи идентификатор | Издавач: | Faculty Food Technology Biotechnology, Zagreb | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 51 br. 4 str. 460-470 | WoS-ID: | 000329768300004 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84893405857 | URI: | https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1483 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/471619 |
Пројекат: | Prirodni proizvodi biljaka i lišajeva: izolovanje, identifikacija, biološka aktivnost i primena (RS-172047) | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
20
SCOPUSTM
SCOPUSTM
16
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM