Резултати

еНаука >  Резултати >  Selection of Lactobacillus strains for functional whey-based beverage production
Назив Selection of Lactobacillus strains for functional whey-based beverage production
Аутори: Bulatović, Maja Lj.  ; Rakin, Marica B.  ; Mojović, Ljiljana V.  ; Nikolić, Svetlana B. ; Vukašinović-Sekulić, Maja S.  ; Đukić Vuković, Aleksandra P.  
Година: 2012
Публикација: Proceedings of 6th Central European Congress on Food, CEFood Congress, Novi Sad, 23-26 May, 2012
Издавач: Novi Sad : Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 1099-1104
Scopus-ID: 2-s2.0-84926030711
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2011
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/473986
Пројекат: Производња млечне киселине и пробиотика на отпадним производима прехрамбене и агро-индустрије
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.