Резултати
еНаука >
Резултати >
Selection of Lactobacillus strains for functional whey-based beverage production
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив ![]() | Selection of Lactobacillus strains for functional whey-based beverage production | Аутори: | Bulatović, Maja Lj. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Proceedings of 6th Central European Congress on Food, CEFood Congress, Novi Sad, 23-26 May, 2012 | Издавач: | Novi Sad : Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-027-8![]() ![]() |
Колација: | str. 1099-1104 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84926030711 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2011 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/473986 |
Пројекат: | Производња млечне киселине и пробиотика на отпадним производима прехрамбене и агро-индустрије | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.