Резултати
еНаука >
Резултати >
Sensory, antioxidant and rheological properties of different types of chocolates with probiotics
Назив: | Sensory, antioxidant and rheological properties of different types of chocolates with probiotics Senzorna, antioksidativna i reološka svojstva različitih vrsta čokolada sa probioticima |
Аутори: | Laličić-Petronijević, Jovanka ![]() ![]() |
Ментор: | Popov-Raljić, Jovanka ![]() ![]() |
Остала ауторства: | Obradović, Dragojlo; Radulović, Zorica ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Издавач: | Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet | Тип резултата: | Докторска дисертација | VBS COBISS: | 512028637 | URI: | http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=509 https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/2554 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/10 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/474082 https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:6488/bdef:Content/download |
М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |