Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory, antioxidant and rheological properties of different types of chocolates with probiotics
Назив: Sensory, antioxidant and rheological properties of different types of chocolates with probiotics
Senzorna, antioksidativna i reološka svojstva različitih vrsta čokolada sa probioticima
Аутори: Laličić-Petronijević, Jovanka  
Ментор: Popov-Raljić, Jovanka  
Остала ауторства: Obradović, Dragojlo; Radulović, Zorica  ; Komes, Draženka; Radovanović, Radomir
Година: 2012
Издавач: Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 512028637
URI: http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=509
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/2554
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/10
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/474082
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:6488/bdef:Content/download
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца