Резултати
еНаука >
Резултати >
Testing of certain chemical characteristics of quality of various Serbian meat products
Назив: | Testing of certain chemical characteristics of quality of various Serbian meat products | Аутори: | Vukašinović, Marija V. ; Kurćubić, Vladimir ; Vesna Kaljević; Mašković, Pavle Z. ; Petrović, Milun D. ; Vesković-Moračanin, Slavica | Година: | 2012 | Публикација: | XV International Feed Technology Symposium „FEED-TO-FOOD“ & COST „FEED FOR HEALTH“ Joint Workshop, Novi Sad, Serbia, 3-5 October, 2012 | Издавач: | University of Novi Sad Institute of Food Technology Bulevar cara Lazara 1. 21000 Novi Sad, Republika Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-032-2 Претражи идентификатор | Колација: | vol. 15 str. 148-153 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/475594 | URL: | http://feedtechnology.uns.ac.rs | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.