Резултати

еНаука >  Резултати >  Testing of certain chemical characteristics of quality of various Serbian meat products
Назив: Testing of certain chemical characteristics of quality of various Serbian meat products
Аутори: Vukašinović, Marija V. ; Kurćubić, Vladimir  ; Vesna Kaljević; Mašković, Pavle Z.  ; Petrović, Milun D.  ; Vesković-Moračanin, Slavica  
Година: 2012
Публикација: XV International Feed Technology Symposium „FEED-TO-FOOD“ & COST „FEED FOR HEALTH“ Joint Workshop, Novi Sad, Serbia, 3-5 October, 2012
Издавач: University of Novi Sad Institute of Food Technology Bulevar cara Lazara 1. 21000 Novi Sad, Republika Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-032-2 Претражи идентификатор
Колација: vol. 15 str. 148-153
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/475594
URL: http://feedtechnology.uns.ac.rs
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.