Резултати
еНаука >
Резултати >
Some important physical, physico-chemical and sensory quality properties of functional fermented sausages
Назив: | Some important physical, physico-chemical and sensory quality properties of functional fermented sausages Važnije fizičke, fizičko-hemijske i senzorske osobine kvaliteta funkcionalnih fermentisanih kobasica |
Аутори: | Vasilev, Dragan ; Vuković, Ilija ; Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Vasiljević, Nađa ; Milanović-Stevanović, Mirjana ; Tubić, Miodrag | Година: | 2009 | Публикација: | Tehnologija mesa | ISSN: | 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор | Издавач: | Beograd : Institut za higijenu i tehnologiju mesa | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 50 br. 5-6 str. 342-350 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/654 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/475727 |
URL: | https://scindeks.ceon.rs/article.aspx?query=ISSID%26and%268400&page=9&sort=8&stype=0&backurl=%2fissue.aspx%3fissue%3d8400 | Пројекат: | Razvoj novih proizvoda od mesa kao funkcionalne hrane (RS-20073) | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.