Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Dependence of lamb sensory properties on meat ripening level
Naziv: Dependence of lamb sensory properties on meat ripening level
Zavisnost senzornih osobina jagnjećeg mesa od stepena zrenja mesa
Autori: Ivanović, S.; Savić, S.; Baltić, Milan Ž. ; Teodorović, Vlado ; Žujović, M.
Godina: 2008
Publikacija: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Pretraži identifikator
Izdavač: Institut za stočarstvo, Beograd
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 24 br. 3-4 str. 93-100
DOI: 10.2298/BAH0804093I
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/475744
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/166239500#izum.si
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/510
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

2
OpenCitations
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca