Резултати

еНаука >  Резултати >  Improvement of Pumpkin Oil Cake Protein Gelation Properties Through Enzymatic Polymerization with Transglutaminase
Назив: Improvement of Pumpkin Oil Cake Protein Gelation Properties Through Enzymatic Polymerization with Transglutaminase
Аутори: Popović, Ljiljana  ; Vaštag, Žužana; Popović, Senka  ; Peričin, Draginja ; Krimer-Malešević, Vera
Година: 2013
Публикација: 4th International Conference-Research People and Actual Tasks on Multidisciplinary Sciences
ISSN: 1313-7735 Претражи идентификатор
Издавач: Bulgarian National Multidisciplinary Scientific Network of the Professional Society for Research Work, Bugarska
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 2 str. 148-152
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/476633
URL: http://conf.bionetsyst.com/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.