Резултати

еНаука >  Резултати >  Diversity of poultry production practices and impact on quality of meat and eggs
Назив: Diversity of poultry production practices and impact on quality of meat and eggs
Аутори: Lukić, Miloš  ; Škrbić, Zdenka  ; Petričević, Veselin  ; Stamenić, Tamara  
Година: 2021
Публикација: Book of Abstracts of XIV International Congress on Nutrition: A place where science meets practice
Издавач: Serbian Nutrition Society
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-909633-5-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 67
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/773
https://www.conu2021.com/wp-content/uploads/2021/11/Book.pdf
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/478585
URL: https://www.conu2021.com/wp-content/uploads/2021/11/Book.pdf
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun) (RS-200022)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца