Резултати
еНаука >
Резултати >
Diversity of poultry production practices and impact on quality of meat and eggs
Назив: | Diversity of poultry production practices and impact on quality of meat and eggs | Аутори: | Lukić, Miloš ; Škrbić, Zdenka ; Petričević, Veselin ; Stamenić, Tamara | Година: | 2021 | Публикација: | Book of Abstracts of XIV International Congress on Nutrition: A place where science meets practice | Издавач: | Serbian Nutrition Society | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-909633-5-5 Претражи идентификатор | Колација: | str. 67 | URI: | http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/773 https://www.conu2021.com/wp-content/uploads/2021/11/Book.pdf https://enauka.gov.rs/handle/123456789/478585 |
URL: | https://www.conu2021.com/wp-content/uploads/2021/11/Book.pdf | Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun) (RS-200022) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |