Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of brown sugar quality from sugar beet processing
Назив: Evaluation of brown sugar quality from sugar beet processing
Аутори: Jevtić-Mučibabić, Rada  ; Grbić, Jasna ; Filipčev, Bojana  ; Šimurina, Olivera  ; Bodroža-Solarov, Marija  ; Radivojević, Stevan 
Година: 2012
Публикација: Proceedings of the 6th Central European Congress on Food, SUPPLEMENT (J. Lević, ed.)
Издавач: Faculty of Agriculture, University of Belgrade, Serbia; Institute of Food Technology, University in Novi Sad, Serbia; Faculty of Technology, University of Novi Sad, Serbia; Serbian Association of Food Technologists; Faculty of Technology and Metallurgy, U
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-9 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 559-562
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/479621
URL: http://cefood2012.rs/
http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.