Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Evaluation of feta type cheese quality by sensory and instrumental methods | Аутори: | Jevtić-Mučibabić, Rada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | III International Congress “Food Technology, Quality and Safety | Издавач: | Institute of Food Technology, Novi Sad, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-050-6![]() ![]() |
Колација: | str. 175-179 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/479636 | URL: | http://foodtech2016.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Food_Kongres_NO_ISP.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.