Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of feta type cheese quality by sensory and instrumental methods
Назив: Evaluation of feta type cheese quality by sensory and instrumental methods
Аутори: Jevtić-Mučibabić, Rada  ; Belović Miona  ; Ilić, Nebojša  ; Pestorić Mladenka  ; Memiši Nurudin ; Novaković Aleksandra  ; Jambrec Dubravka  
Година: 2016
Публикација: III International Congress “Food Technology, Quality and Safety
Издавач: Institute of Food Technology, Novi Sad, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 175-179
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/479636
URL: http://foodtech2016.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Food_Kongres_NO_ISP.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.