Резултати

еНаука >  Резултати >  A comparison between Warner-Bratzler shear force measurement and texture profile analysis of meat and meat products: a review
Назив: A comparison between Warner-Bratzler shear force measurement and texture profile analysis of meat and meat products: a review
Аутори: Novaković, Saša ; Tomašević, Igor  
Година: 2017
Публикација: 59th International Meat Industry Conference (Meatcon2017)
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Издавач: IOP Publishing Ltd, Bristol
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 85 str. 012063-012063
DOI: 10.1088/1755-1315/85/1/012063
WoS-ID: 000418556900063
Scopus-ID: 2-s2.0-85030630758
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4402
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/481416
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

65
SCOPUSTM
31
OpenCitations
55
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.