Резултати

еНаука >  Резултати >  A comparison of composition and emulsifying properties of MFGM materials prepared from different dairy sources by microfiltration
Назив: A comparison of composition and emulsifying properties of MFGM materials prepared from different dairy sources by microfiltration
Аутори: Miočinović, Jelena  ; Thien Trung Le; Fredrick, Eveline; Van der Meeren, Paul; Pudja, Predrag; Dewettinck, Koen
Година: 2014
Публикација: Food Science and Technology International
ISSN: 1082-0132 Food Science and Technology International Претражи идентификатор
Издавач: Sage Publications Ltd, London
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 20 br. 6 str. 441-451
DOI: 10.1177/1082013213489566
WoS-ID: 000342001300005
Scopus-ID: 2-s2.0-84906668357
PMID: 23751553
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3469
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/481418
Пројекат: BASILEUS PROJECT-EM ECW Programme
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

8
SCOPUSTM
7
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.