Резултати
еНаука >
Резултати >
A comparison of composition and emulsifying properties of MFGM materials prepared from different dairy sources by microfiltration
Назив: | A comparison of composition and emulsifying properties of MFGM materials prepared from different dairy sources by microfiltration | Аутори: | Miočinović, Jelena ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Food Science and Technology International | ISSN: | 1082-0132![]() ![]() |
Издавач: | Sage Publications Ltd, London | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 20 br. 6 str. 441-451 | DOI: | 10.1177/1082013213489566 | WoS-ID: | 000342001300005 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84906668357 | PMID: | 23751553 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3469 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/481418 |
Пројекат: | BASILEUS PROJECT-EM ECW Programme | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |

SCOPUSTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.