Резултати

еНаука >  Резултати >  GENTIAN ROOT: COMPARISON OF OPTIMIZED HEAT ASSISTED AND ULTRASOUND-ASSISTED EXTRACTION METHODS
Назив: GENTIAN ROOT: COMPARISON OF OPTIMIZED HEAT ASSISTED AND ULTRASOUND-ASSISTED EXTRACTION METHODS
Аутори: Mudrić, Jelena  ; Jovanović, Miloš  ; Živković, Jelena  ; Gardikis, Konstantinos; Šavikin, Katarina  
Година: 2021
Публикација: The Second International UNIFood Conference
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7522-066-4 Претражи идентификатор
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/482046
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.