Резултати
еНаука >
Резултати >
GENTIAN ROOT: COMPARISON OF OPTIMIZED HEAT ASSISTED AND ULTRASOUND-ASSISTED EXTRACTION METHODS
Назив: | GENTIAN ROOT: COMPARISON OF OPTIMIZED HEAT ASSISTED AND ULTRASOUND-ASSISTED EXTRACTION METHODS | Аутори: | Mudrić, Jelena ; Jovanović, Miloš ; Živković, Jelena ; Gardikis, Konstantinos; Šavikin, Katarina | Година: | 2021 | Публикација: | The Second International UNIFood Conference | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7522-066-4 Претражи идентификатор | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/482046 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.