Резултати

еНаука >  Резултати >  Sveži sir fermentisan kombuhom
Назив: Sveži sir fermentisan kombuhom
Fresh Cheese Fermented by Kombucha
Аутори: Vukić, Vladimir  ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela  ; Vukić, Dajana  ; Kanurić, Katarina  ; Carić, Marijana  
Година: 2021
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Тип резултата: Патент
Колација: br. 61625
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/482906
URL: https://reg.zis.gov.rs/patreg/?t=p
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.