Резултати

еНаука >  Резултати >  Modeling antioxidative activity of osmo-dehydrated in molasses and successively lyophilized peach
Назив: Modeling antioxidative activity of osmo-dehydrated in molasses and successively lyophilized peach
Аутори: Filipović, Violeta  ; Petković, Marko  ; Lončar, Biljana  ; Nićetin, Milica  ; Knežević, Violeta  
Година: 2021
Публикација: IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 937 br. 2 str. Artical number 022096
DOI: 10.1088/1755-1315/937/2/022096
Scopus-ID: 2-s2.0-85122362215
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/483751
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13918
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена: International Scientific Conference on Fundamental and Applied Scientific Research in the Development of Agriculture in the Far East, AFE 2021, Ussurijsk, 20 - 21 June 2021
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.