Резултати

еНаука >  Резултати >  The epidemiological significance of duck meat as a source of Salmonella spp. a review
Назив: The epidemiological significance of duck meat as a source of Salmonella spp. a review
Аутори: Ljubojević, Dragana  ; Vidaković, Knežević S.  ; Pelić, Miloš  ; Živkov Baloš, Milica  ; Milanov, Dubravka  
Година: 2021
Публикација: World's Poultry Science Journal
ISSN: 0043-9339 Worlds Poultry Science Journal Претражи идентификатор
Издавач: Taylor & Francis
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 77 br. 1 str. 105-114
DOI: 10.1080/00439339.2020.1866960
WoS-ID: 000608336100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85109422983
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/483912
https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/322
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

1
SCOPUSTM
1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.