Резултати

еНаука >  Резултати >  CONTENT AND COMPOSITION OF PHENOLIC COMPOUNDS OF WHEAT FLOUR AND ITS DOUGH
Назив: CONTENT AND COMPOSITION OF PHENOLIC COMPOUNDS OF WHEAT FLOUR AND ITS DOUGH
Аутори: Nikolić, Nada  ; J. Stojanović; Stojanović, Gordana S.  ; Petrović, Goran  ; Karabegović, Ivana  ; Veličković, Dragan ; Lazić, Miodrag 
Година: 2013
Публикација: Proceedings- 3rd International conferences Sustainable postharvest and food technologies
Издавач: Vrnjačka Banja
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-267-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 342-343
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/484170
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.