Резултати

еНаука >  Резултати >  Zinc Content in Different Type of Meat From the Serbian Market
Назив: Zinc Content in Different Type of Meat From the Serbian Market
Аутори: Đinović-Stojanović, Jasna  ; Stefanović, Srđan  ; Petrović, Zoran  ; Janković, Saša  ; Nikolić, Dragica  
Година: 2014
Публикација: II International Congress Food Technology, Quality and Safety
Издавач: Institute of Food Technology in Novi Sad (FINS), Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-043-8. ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: br. CD PROCEEDINGS str. 139-142
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/484279
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.