Резултати
Назив: | Zinc Content in Different Type of Meat From the Serbian Market | Аутори: | Đinović-Stojanović, Jasna ; Stefanović, Srđan ; Petrović, Zoran ; Janković, Saša ; Nikolić, Dragica | Година: | 2014 | Публикација: | II International Congress Food Technology, Quality and Safety | Издавач: | Institute of Food Technology in Novi Sad (FINS), Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-043-8. ИСБН није валидан Претражи идентификатор | Колација: | br. CD PROCEEDINGS str. 139-142 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/484279 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.