Резултати
еНаука >
Резултати >
Changes in Nutritive Quality of Osmodehydrated Pork Meat in Sugar Beet Molasses

Назив: | Changes in Nutritive Quality of Osmodehydrated Pork Meat in Sugar Beet Molasses | Аутори: | Nićetin, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | International Conference On Science and Technique in the Agri-Food Business, ICoSTAF 2012 | ISSN: | 1788-6392![]() ![]() |
Издавач: | University of Szeged, Mađarska | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | br. 50 str. 112-118 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/484847 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.