Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes in Nutritive Quality of Osmodehydrated Pork Meat in Sugar Beet Molasses
Назив: Changes in Nutritive Quality of Osmodehydrated Pork Meat in Sugar Beet Molasses
Аутори: Nićetin, Milica  ; Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Koprivica, Gordana ; Lević, Ljubinko ; Milašinović, Ljubomir
Година: 2012
Публикација: International Conference On Science and Technique in the Agri-Food Business, ICoSTAF 2012
ISSN: 1788-6392 Претражи идентификатор
Издавач: University of Szeged, Mađarska
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: br. 50 str. 112-118
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/484847
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.