Резултати

еНаука >  Резултати >  Encapsulation of resveratrol in spherical particles of food grade hydrogels
Назив: Encapsulation of resveratrol in spherical particles of food grade hydrogels
Inkapsulacija resveratrola u sferične čestice na bazi hidrogelova dozvoljenih za upotrebu u hrani
Аутори: Balanč, Bojana D.  ; Trifković, Kata T. ; Pravilović, Radoslava N.  ; Đorđević, Verica B.  ; Marković, Smilja B.  ; Nedović, Viktor A.  ; Bugarski, Branko M.  
Година: 2017
Публикација: Food and Feed Research
ISSN 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: University of Novi Sad - Scientific Institute of Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 44 br. 1 str. 23-29
DOI: 10.5937/FFR1701023B
VBS COBISS: 332471815
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/332471815#izum.si
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4589
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3517
https://dais.sanu.ac.rs/123456789/11622
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/486194
Пројекат: Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца