Резултати

еНаука >  Резултати >  How much we know about properties and the presence of mycotoxins in the food?
Назив: How much we know about properties and the presence of mycotoxins in the food?
Koliko smo upoznati sa osobinama i prisustvom mikotoksina u hrani?
Аутори: Oreščanin, Emilija; Perić, Ivana; Pešić, Mirjana  ; Stanojević, Sladjana  
Година: 2018
Публикација: Hrana i ishrana
ISSN: 0018-6872 Hrana i ishrana Претражи идентификатор
Издавач: Društvo za ishranu Srbije, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 59 br. 2 str. 80-84
DOI: 10.5937/HraIsh1802080O
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/272315404#izum.si
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4818
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/486282
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.