Резултати

еНаука >  Резултати >  Recent advances in pulsed electric field and non-thermal plasma treatments for food and biorefinery applications
Назив: Recent advances in pulsed electric field and non-thermal plasma treatments for food and biorefinery applications
Najnovija dostignuća u tretmanima hrane i biorafinerijskim postupcima pulsnim električnim poljem i netermalnom plazmom
Аутори: Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Tylewicz, Urszula; Mojović, Ljiljana  ; Gusbeth, Christian
Година: 2017
Публикација: Journal on Processing and Energy in Agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 21 br. 2 str. 61-65
DOI: 10.5937/JPEA1702061D
VBS COBISS: 317855239
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/486334
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3515
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/317855239#izum.si
Пројекат: Project of the Serbian Ministry of Education, Science and Technological Development and the German Academic Exchange Service (DAAD): 'Integrated pulsed electric field extraction and lactic acid bacteria fermentation for the production of micro algal extra
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

7
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.