Резултати
еНаука >
Резултати >
Recent advances in pulsed electric field and non-thermal plasma treatments for food and biorefinery applications
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Recent advances in pulsed electric field and non-thermal plasma treatments for food and biorefinery applications Najnovija dostignuća u tretmanima hrane i biorafinerijskim postupcima pulsnim električnim poljem i netermalnom plazmom |
Аутори: | Đukić-Vuković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Journal on Processing and Energy in Agriculture | ISSN: | 1821-4487![]() ![]() |
Издавач: | Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 21 br. 2 str. 61-65 | DOI: | 10.5937/JPEA1702061D | VBS COBISS: | 317855239 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/486334 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3515 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/317855239#izum.si |
Пројекат: | Project of the Serbian Ministry of Education, Science and Technological Development and the German Academic Exchange Service (DAAD): 'Integrated pulsed electric field extraction and lactic acid bacteria fermentation for the production of micro algal extra | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.