Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of intercropping on the morphological and nutritional properties of carrots and onions in organic agriculture
Назив: | Effect of intercropping on the morphological and nutritional properties of carrots and onions in organic agriculture Efikasnost združivanja mrkve i crnog luka na njihova morfološka i nutritivna svojstva |
Аутори: | Šeremešić, Srđan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Journal on Processing & Energy in Agriculture | ISSN: | 1821-4487![]() ![]() |
Издавач: | Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Novi Sad | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 22 br. 2 str. 80-84 | DOI: | 10.5937/JPEA1802080S | URI: | http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1787 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/486350 |
Пројекат: | Stvaranje sorata i hibrida povrća za gajenje na otvorenom polju i u zaštićenom prostoru (RS-31030) | М-категорија: | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.