Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of intercropping on the morphological and nutritional properties of carrots and onions in organic agriculture
Назив: Effect of intercropping on the morphological and nutritional properties of carrots and onions in organic agriculture
Efikasnost združivanja mrkve i crnog luka na njihova morfološka i nutritivna svojstva
Аутори: Šeremešić, Srđan  ; Manojlović, Maja  ; Ilin, Žarko  ; Vasić, Mirjana ; Gvozdanović-Varga, Jelica ; Subašić, Andrea; Vojnov, Bojan  
Година: 2018
Публикација: Journal on Processing & Energy in Agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 22 br. 2 str. 80-84
DOI: 10.5937/JPEA1802080S
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1787
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/486350
Пројекат: Stvaranje sorata i hibrida povrća za gajenje na otvorenom polju i u zaštićenom prostoru (RS-31030)
М-категорија: 
51M51 - Водећи национални часопис категорије M51

7
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.