Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Effect of modified atmospheric conditions and vacuum packaging on selected chemical parameters that define freshness of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and carp (Cyprinus carpio)
Naziv: | Effect of modified atmospheric conditions and vacuum packaging on selected chemical parameters that define freshness of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and carp (Cyprinus carpio) Uticaj pakovanja u modifikovanoj atmosferi i vakuumu na odabrane hemijske parametre svežine kalifornijske pastrmke (Oncorhynchus mykiss) i odrezaka šarana (Cyprinus carpio) |
Autori: | Babić, Jelena A. ; Dimitrijević, Mirjana ; Milijašević, Milan ; Đorđević, Vesna ; Petronijević, Radivoj ; Grbić, Slaven; Špirić, Aurelija | Godina: | 2014 | Publikacija: | Hemijska Industrija | ISSN: | 0367-598X Hemijska industrija Pretraži identifikator | Izdavač: | Savez hemijskih inženjera, Beograd | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 68 br. 1 str. 69-76 | DOI: | 10.2298/HEMIND130304030B | WoS-ID: | 000335293800008 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84898716604 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/486667 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1158 |
Projekat: | Uticaj kvaliteta komponenata u ishrani ciprinida na kvalitet mesa, gubitke i ekonomičnost proizvodnje (RS-31011) Unapređenje proizvodnih kapaciteta šarana (Cyprinus carpio L) programima ishrane i selekcije (RS-31075) |
M-kategorija: | 23M23 - Rad u međ. časopisu |