Резултати

еНаука >  Резултати >  Colour and texture characteristics of “Užička” fermented sausage produced in the traditional way
Назив: Colour and texture characteristics of “Užička” fermented sausage produced in the traditional way
Аутори: Vesković-Moračanin, Slavica  ; Karan, Dragica  ; Trbović, Dejana  ; Okanović, Đorđe  ; Džinić, Natalija R. ; Jokanović, Marija R.  
Година: 2013
Публикација: Tehnologija mesa
ISSN 0494-9864 Претражи идентификатор
Издавач: Beograd: Institut za higijenu i tehnologiju mesa
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 54 br. 2 str. 137-143
DOI: 10.5937/tehmesa1302137V
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/486953
URL: http://inmes.rs/wp-content/uploads/2016/11/Tehnologija-mesa-54-02-2013-casopis.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.