Резултати
еНаука >
Резултати >
Colour and texture characteristics of “Užička” fermented sausage produced in the traditional way
| Назив: | Colour and texture characteristics of “Užička” fermented sausage produced in the traditional way | Аутори: | Vesković-Moračanin, Slavica |
Година: | 2013 | Публикација: | Tehnologija mesa | ISSN : | 0494-9864 Претражи идентификатор |
Издавач: | Beograd: Institut za higijenu i tehnologiju mesa | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 54 br. 2 str. 137-143 | DOI: | 10.5937/tehmesa1302137V | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/486953 | URL: | http://inmes.rs/wp-content/uploads/2016/11/Tehnologija-mesa-54-02-2013-casopis.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.
: