Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of mushroom Ganoderma lucidum on fermentation process and sensorial profile of beer
Назив: | Effect of mushroom Ganoderma lucidum on fermentation process and sensorial profile of beer | Аутори: | Leskošek-Čukalović, Ida ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Mikologija, mikotoksikologija i mikoze | Издавач: | Matica srpska, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 55-55 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487233 | URL: | http://www.maticasrpska.org.rs/peti-medjunarodni-naucni-skup-mikologija-mikotoksikologija-i-mikoze/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.