Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of selected removal of grapevine leaves of Cabernet Sauvignon polyphenolic content
Назив: | Effect of selected removal of grapevine leaves of Cabernet Sauvignon polyphenolic content | Аутори: | Radovanović, Blaga ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | MatCatNet Workshop „From Molecules to Functionalised Materials“ | Издавач: | Fakultät für Chemie und Mineralogie, University of Liepzig, Germany, Macedonia | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 63-63 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487277 | URL: | http://www.uni-leipzig.de/chemie/hh/soe/news/poster2014.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.