Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of selected removal of grapevine leaves of Cabernet Sauvignon polyphenolic content
Назив: Effect of selected removal of grapevine leaves of Cabernet Sauvignon polyphenolic content
Аутори: Radovanović, Blaga ; Stefan Mihajlović; Aleksandra Radovanovic
Година: 2014
Публикација: MatCatNet Workshop „From Molecules to Functionalised Materials“
Издавач: Fakultät für Chemie und Mineralogie, University of Liepzig, Germany, Macedonia
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 63-63
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487277
URL: http://www.uni-leipzig.de/chemie/hh/soe/news/poster2014.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.