Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of thermal processing and trypsin inhibitor effect to protein digestiblity in swine nutrition
Назив: | Effect of thermal processing and trypsin inhibitor effect to protein digestiblity in swine nutrition | Аутори: | Beuković, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | XIV International Symposium Feed Technology, | Издавач: | Institut for Food Technology, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-021-6![]() ![]() |
Колација: | str. 234-241 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487309 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.