Резултати
еНаука >
Резултати >
Efficiensy of osmotic dehydration of pork meat using different osmotic solutions
Назив: | Efficiensy of osmotic dehydration of pork meat using different osmotic solutions | Аутори: | Koprivica, Gordana ; Lević, Ljubinko ; Mišljenović, Nevena ; Nićetin, Milica ; Pezo, Lato ; Ćurčić, Biljana ; Filipović, Vladimir | Година: | 2012 | Публикација: | 11th International conference on fundamental and applied aspects of physical chemistry, Beograd | Издавач: | University of Belgrade, Faculty of phisical chemistry, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82475-27-9 Претражи идентификатор | Колација: | br. 11 str. 760-762 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487519 | URL: | http://www.socphyschemserb.org/PC2012_First%20Announcement.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.