Резултати

еНаука >  Резултати >  Efficiensy of osmotic dehydration of pork meat using different osmotic solutions
Назив: Efficiensy of osmotic dehydration of pork meat using different osmotic solutions
Аутори: Koprivica, Gordana ; Lević, Ljubinko ; Mišljenović, Nevena ; Nićetin, Milica  ; Pezo, Lato  ; Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  
Година: 2012
Публикација: 11th International conference on fundamental and applied aspects of physical chemistry, Beograd
Издавач: University of Belgrade, Faculty of phisical chemistry, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82475-27-9 Претражи идентификатор
Колација: br. 11 str. 760-762
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487519
URL: http://www.socphyschemserb.org/PC2012_First%20Announcement.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.