Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioksidativna aktivnost ekstrakata fermentisanog sočiva (Lens culinaris)
Назив: Antioksidativna aktivnost ekstrakata fermentisanog sočiva (Lens culinaris)
Antioxidant activities of fermented lentils extracts (Lens culinaris)
Аутори: Đorđević, Tijana  ; Dimitrijević-Branković Suzana  ; Šiler-Marinković Slavica 
Година: 2008
Публикација: Izvodi radova / 11. kongres o ishrani sa međunarodnim učešćem Hrana i ishrana - novi izazovi, Beograd, 15-18. oktobar 2008. godine = Book of Abstracts / 11th Congress of Nutrition with International Participation Food and Nutrition - New Chalenges, Belgrade, 15-18 October 2008
Издавач: Beograd : Jugoslovensko društvo za ishranu
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 153-155
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/490352
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст није доступан ни у електронској, ни у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.