Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterisation of fatty acid composition in milk-based komucha products
Назив: Characterisation of fatty acid composition in milk-based komucha products
Аутори: Kravić, Snežana  ; Suturović, Zvonimir ; Brezo, Tanja  ; Đurović, Ana  ; Vitas, Jasmina  ; Malbaša, Radomir  ; Švarc-Gajić, Jaroslava  ; Stojanović, Zorica  
Година: 2011
Публикација: 2nd CEFSER (Center of Excellence in Food Safety and Emerging Risks) WORKSHOP „Persistent Organic Pollutants in Food and the Environment“. 26th Symposium on Recent Developments in Dairy Technology. BIOXEN seminar „Novel approaches for environmental protect
Издавач: University of Novi Sad, Faculty of Technology, Novi Sa, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-80995-94-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 268-272
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/490424
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.