Резултати
еНаука >
Резултати >
Carbohydrate and protein fractions and fermentation characteristics of common vetch - oat silages
Назив: | Carbohydrate and protein fractions and fermentation characteristics of common vetch - oat silages | Аутори: | Marković, Jordan P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Proceedings of the 12th International Symposium "Modern Trends in Livestock Production" | Издавач: | Institute for animal husbandry, Belgrade - Zemun, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82431-76-3![]() ![]() |
Колација: | str. 674-683 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/490894 | URL: | https://www.istocar.bg.ac.rs/wp-content/uploads/2019/11/Proceedings-2019.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.