Резултати

еНаука >  Резултати >  Carbohydrate and protein fractions and fermentation characteristics of common vetch - oat silages
Назив: Carbohydrate and protein fractions and fermentation characteristics of common vetch - oat silages
Аутори: Marković, Jordan P.  ; Vasić, Tanja P.  ; Dragan Terzić; Đokić, Dragoslav J.  ; Milenković, Jasmina R.  ; Prijović, Mladen  ; Lazarević, Djordje 
Година: 2019
Публикација: Proceedings of the 12th International Symposium "Modern Trends in Livestock Production"
Издавач: Institute for animal husbandry, Belgrade - Zemun, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82431-76-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 674-683
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/490894
URL: https://www.istocar.bg.ac.rs/wp-content/uploads/2019/11/Proceedings-2019.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.